0

Algunas actividades en L'Eliana relacionadas con el día contra la Violencia de Género

Posted on jueves, 21 de noviembre de 2013


En LaKQ se organizan dos actividades relacionadas con el día contra la violencia de Género.

Por un lado, el próximo sábado tendrá lugar un taller-conferencia sobre la prevención de la violencia de género en la adolescencia y en las redes sociales:

La Regidoria de Joventut, mitjançant el seu servei municipal de Joventut (laKQ), ha organitzat per aquest dissabte dia 23 de novembre un taller- conferència sobre la prevenció de la violència de gènere en l’adolescència en les xarxes socials.
La ponencia tindrà lloc a partir de les 12 hores i va dirigida als/les pares, mares i als/les joves a partir de 12 anys.
L’objectiu és conèixer els perills i les oportunitats de les xarxes socials i els nous mètodes virtuals on els/les joves els estan utilitzant com a ferramenta de comunicació i de relacions.
Aquesta conferència serà impartida per Mar Monsoriu, experta i consultora tecnològica que ha investigat i treballat sobre aquestos temes d’importància.
El taller és molt interesant per als pares i les mares i als/les joves del municipi que vullguen acostar-se a aquesta problemàtica i en el que la intereacció i les preguntes per part dels/les assistents serà part molt important de la conferència.

 Por otro lado, este sábado a partir de las 19:30 horas tendrá lugar en el Auditorio de L'Eliana un concierto contra la Violencia de Género


Tenéis más información de estas actividades en la página web de LaKQ

Discussion

Leave a response